Portfolio PDF Afdrukken E-mail
maandag, 17 januari 2011 19:44

Drukwerk, huisstijl, posters, logo's. Hieronder een overzicht van projecten van de afgelopen jaren zijn uitgevoerd, of op dit moment uitgevoerd worden. [aan dit artikel wordt gewerkt]

Emmeloord Geniet


Emmeloord Geniet is een boekje met 18 verschillende horeca kortingen in Emmeloord. Met onder andere bekende Emmeloordse horecazaken als 't Voorhuys, Le Mirage en Café the Bottom.

Emmeloord Geniet is het tweede boekje van het concept Genieten In, waarvan eerder Kampen Geniet is verschenen. Voor Emmeloord Geniet is de opmaak en het benaderen van de deelnemers gedaan. Website www.emmeloordcompleet.nl

Emmeloord Compleet
De website www.emmeloordcompleet.nl is het nieuwe informatie-platform voor Emmeloorders. Op de site kan de bezoeker informatie vinden over de geschiedenis van Emmeloord, centrumplannen en ontwikkelingen zien en volgen, diepteinterviews lezen, zien wat voor activiteiten er te doen zijn en nog veel meer.

De site heeft als doel ondernemend en consumerend Emmeloord dichter bij elkaar te brengen en is sinds november 2010 online.

De website is na Kampen Compleet de tweede Compleet site. Het initiatief is een concept van Bald marketing uit Kampen. In samenwerking met Bald Marketing wordt de inhoud, advertentiewerving en promotie verzorgd.

ZOVO


Logo ZOVO.nl

ZOVO is een studentenproject dat nooit in de praktijk is uitgevoerd. Het doel was een verkoopsite te ontwikkelen. Vanwege tijdsgebrek had het project echter uitsluitend een theoretisch uitgangspunt.


Voor ZOVO zijn onder andere posters ontworpen.


Logo 6thavenue

6th Avenue - Kleur je eigen fietsvlag!
Aan het project 6th Avenue dankt deze website zijn naam. 6th Avenue was een studentenonderneming die het product, Kleur je eigen fietsvlag, een door kinderen in te kleuren fietsvlag op de markt heeft gebracht. Een percentage van de opbrengst per verkocht pakketje ging naar de Stichting KiKa, die zich inzet voor de bestrijding van kanker bij kinderen.

Hiervoor is de complete huisstijl ontworpen: Naam bedrijf, logo, folders, visitekaartjes, nieuwbrieven en website.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 08 februari 2011 20:17