Sitenieuws
Reisverslagen toegevoegd op www.6thavenue.nl PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 04 oktober 2012 14:01

Vanaf vandaag is op deze site het kopje reisverslagen toegevoegd. Het eerste reisverslag van Tunesië staat nu online. Deze rubriek zal zo nu en dan met nieuwe verslagen worden uitgebreidt.

 
6th Avenue heeft samenwerking Bald Marketing beëindigd PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 28 september 2011 11:58

Na het afronden van het Emmeloord Geniet boekje is in goed overleg met Bald Marketing, initiatiefnemer van het boekje, besloten de samenwerking stop te zetten. 6th Avenue zal bij eventuele volgende edities niet meer meewerken.

Op dit moment wordt er een idee voor een nieuw project uitgewerkt.

Onder het kopje foto's is de map Portugal toegevoegd met daarin nieuwe foto's

 

 
Emmeloord Geniet afgerond! PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 08 februari 2011 20:46

Enkele maanden geleden is het project Emmeloord Geniet gestart, het maken van een horecaboekje met daarin horecabedrijven in Emmeloord die een korting aanbieden aan de klant. Vandaag is het eindresultaat bij de drukker vandaan gekomen. 18 Deelnemers bieden kortingen aan die variëren van 25% korting op de rekening tot tweede kaartje gratis en gratis entree. Enkele bekende deelnemers zijn 't Voorhuys, Le Mirage, Café the Bottom en Ristorante da Enzo.

Het boekje ligt naar verwachting eind van de week in de winkel en kost € 7,50. Kijk voor meer informatie onder het kopje blog, of surf naar www.emmeloordgeniet.nl

Laatst aangepast op dinsdag, 08 februari 2011 20:55
 
Online! Afdrukken E-mail
woensdag, 03 februari 2010 17:27

Vanaf nu online, 6th Avenue Fotografie. Met natuurfoto's, stadsfoto's etcetera. De naam 6th Avenue, voortkomend uit een reeds afgesloten project van een aantal jaren terug, heeft nu een nieuwe toekomst als naamgever van deze website. Het grootste gedeelte van de foto's moet nog online komen. In de toekomst zal er regelmatig nieuwe foto's gepubliceerd worden. Op alle foto's rust copyright.