Blog
Emmeloord Geniet boekje afgerond. PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 18 januari 2011 15:44

Emmeloord Geniet, een langdurig project dat veel energie gekost heeft. Maar nu is het dan zover! Vandaag zijn de boekjes van de drukker gekomen. En het eindresultaat, dat mag er naar eigen mening wezen!

Wat een aantal maanden geleden gestart is, is nu afgerond: een boekje met daarin 18 Emmeloordse (voornamelijk horeca) deelnemers die allemaal een korting aanbieden aan de koper van het boekje. Variƫrend van 25% korting op de rekening tot tweede kaartje gratis en gratis entree. Het doel: promotie van het horecaaanbod in Emmeloord en nieuwe gasten trekken naar de deelnemers.

Buitenstaanders kunnen denken dat het maken van een dergelijk boekje niet teveel tijd zal kosten. Echter wanneer je met zo'n project bezig gaat, merk je, dat het altijd langzamer gaat dan gepland. Voordat alle informatie binnen is, kost het op zijn tijd wat moeite. Maar ook de opmaak neemt meer tijd in beslag dan verwacht. Foutje hier, verbeterpuntje daar.

Uiteindelijk telt het eindresultaat! vanaf deze week in de winkels, en mogelijk een vervolg in een andere stad in de nabije toekomst!